Poopeek

Vylepši si profil pořadatele

Kvlaitní profil je základem úspěchu v Poopeeku. V přiloženém blogovém příspěvku naleznete podrobný návod s doporučeními, tipy & triky, jak stvořit kvalitní a přehledný profil. Parametry označené hvězdičkou jsou povinné. Vhodné je též vložení Youtube videa, aby byl Váš profil interpetem identifikovatelný na první pohled.

Související příspěvky na blogu

Často kladené otázky

  • Můžu si zabookovat interpreta i bez registrace?

    Pro zachování morální odpovědnosti zúčastněných stran Poopeek.com vyžaduje registraci a prokázání totožnosti obchodujících. Bez registrace tedy nelze otevřít vyjednávání ani bookovat nabídky v rámci Tržiště.
  • Nefunguje mi nahrávání dokumentů do profilu kapely.

    Je možné, že některé nástroje použité k vývoji aplikace neumožňují upload formátů souborů, které nejsou běžné. Máte-li s uploadem jakýkoliv problém, neváhejte kontaktovat naši podporu prostřednictvím chatu (messenger) či prostřednictvím dormuláře „Napište nám“ přímo v sekci Zákaznická podpora.
  • Jsou moje osobní údaje, které zadám na Vašem webu, v bezpečí?

    Poopeek s.r.o dle platných předpisů ČR jakožto i dle směrnic EU dodržuje zásady ochrany osobních údajů. Více informací o využití a ochraně Vašich údajů se dočtete v oficiálních Všeobecných Obchodních Podmínkách firmy Poopeek s.r.o a v Privacy Policy. Tyto dokumenty jsou k dispozici na úvodní straně Poopeek.com
  • Proč musím zadávat fakturační údaje, když nemám firmu ani nejsem živnostník?

    Obchodování v Poopeeku oběma zúčastněným stranám poskytuje smlouvu generovanou na základě skutečností domluvených v průběhu vyjednávání. Součástí této smlouvy jsou i údaje o obou obchodujících.
  • Nechodí mi notifikace emailem. Co s tím?

    Nejste-li pravidelně upozorňováni na aktivity, které se dějí okolo Vašich nabídek v Poopeeku, je nutné, abyste přověřili stav nastavení svých emailových preferencí. Své nastavení naleznete v menu Nastavení v pravém horním rohu obrazovky. Jsou-li Vaše preference nastaveny správně, doporučujeme provést kontrolu složky "spam" Vaší emailové schránky. V případě gmailových účtů upozornění často spadají do kategorie "promoakce".
  • Jak můžu zrušit/nastavit emailové notifikace

    Své notifikace můžete aktivovat či deaktivovat v menu Nastavení v pravém horním rohu obrzaovky. Po zadání voleb nezapomeňte své preference uložit.

Máte jinou otázku nebo problém?

Prozkoumejte podporu