Poopeek

Hodnocení

Hodnocení interpetů naleznete v profilu každé kapely, která dosud získala od jiných organizátorů alespoň 3 hodnocení. Kritéria, podle kterých jsou interpreti hodnoceni se dělí do 4 kategorií.

  • Celkové hodnocení
  • Dochvilnost
  • Komunikace
  • Vystoupení

Celkové hodnocení odráží jak odpovědi pořadatelů, tak jejich doporučení/nedoporučení. V rámci této funkce není hodnocen žánr muziky, nýbrž zejména přístup interpreta k úkonu, za nějž je placen. Více informací se dočtete v přiloženém blogovém příspěvku.

Související příspěvky na blogu

Často kladené otázky

  • V našem profilu chybí hodnocení kapely

    Pokud ve Vašem profilu interpreta chybí hodnocení, znamentá to, že jste dosud obdrželi méně než 3. Chcete-li získat více hodnocení, odešlete nám kontakt na pořadatele, pro kterého jste v minulosti vystoupili. Po prověření exitence pořadatele mu bude zaslán unikátní jendorázový hodnotící formulář. Jamile jej vyplní, budou jím zvolená kriteria zaznamenána do Vašeho profilu. Po překonání hranice 3 hodnocení pak bude automaticky aktivováno ve Vašem profilu pro všechny uživatele s účtem Poopeek Plus a pro Vás.
  • Jak si mohu na svých stránkách vytvořit tlačítko pro rychlý bookig?

    K vytvoření tlačítka použijete jeden z widgetů na nástěnce aplikace. Jak na to popisujeme v jednom z našich blogových příspěvků "Vytvoř si tlačítko Bookni nás přes Poopeek" (link: https://blog.poopeek.com/2019/11/25/vytvor-si-tlacitko-bookni-nas-pres-poopeek/)

Máte jinou otázku nebo problém?

Prozkoumejte podporu