Poopeek

Jak fungují profily

Po registraci do aplikace Poopeek.com máte možnost vytvořit si profil pořadatele či interpreta. Každý profil v aplikaci funguje samostatně a nejsou spolu provázány. Můžete tedy libovolně spravovat celou škálu interpretů, které zastupujete, popřípadě pořadatelů. Organizujete-li více akcí, doporučujeme mít vytvořený profil pro každou z nich - značně Vám to usnadní práci a zajistí korektnost údajů uvedených v uzavřených dohodách. Vytvořit tedy můžete:

  • profil interpreta
  • profil organizátora
  • libovolný počet výše zmíněných pod jedním uživatelem

Jendotlivé profily prozatím není možné sdílet s jinými uživateli. Každý profil disponuje vlastní peněženkou, již spravuje uživatel, který je vlastníkem profilu. Protože je peněženka nabita kreditem, neumožňuje aplikace jeho využívání jinými uživateli, než vlastníkem.

Související příspěvky na blogu

Často kladené otázky

  • Co všechno dokážu se základním bezplatným účtem?

    Free účet nabízí možnost uživateli provést kompletní transakci. Lze se tedy s interpretem přímo spojit, vystavovat nabídky, neomezeně vyjednávat a nakonec uzavřít dohodu. Tato dohoda obsahuje všechny základní dokumenty včetně návrhu smlouvy mezi oběma stranami.
  • Můžu si zabookovat interpreta i bez registrace?

    Pro zachování morální odpovědnosti zúčastněných stran Poopeek.com vyžaduje registraci a prokázání totožnosti obchodujících. Bez registrace tedy nelze otevřít vyjednávání ani bookovat nabídky v rámci Tržiště.
  • Jsou moje osobní údaje, které zadám na Vašem webu, v bezpečí?

    Poopeek s.r.o dle platných předpisů ČR jakožto i dle směrnic EU dodržuje zásady ochrany osobních údajů. Více informací o využití a ochraně Vašich údajů se dočtete v oficiálních Všeobecných Obchodních Podmínkách firmy Poopeek s.r.o a v Privacy Policy. Tyto dokumenty jsou k dispozici na úvodní straně Poopeek.com
  • Proč musím zadávat fakturační údaje, když nemám firmu ani nejsem živnostník?

    Obchodování v Poopeeku oběma zúčastněným stranám poskytuje smlouvu generovanou na základě skutečností domluvených v průběhu vyjednávání. Součástí této smlouvy jsou i údaje o obou obchodujících.
  • Jak si mohu na svých stránkách vytvořit tlačítko pro rychlý bookig?

    K vytvoření tlačítka použijete jeden z widgetů na nástěnce aplikace. Jak na to popisujeme v jednom z našich blogových příspěvků "Vytvoř si tlačítko Bookni nás přes Poopeek" (link: https://blog.poopeek.com/2019/11/25/vytvor-si-tlacitko-bookni-nas-pres-poopeek/)

Máte jinou otázku nebo problém?

Prozkoumejte podporu