Poopeek

Seznamte se s Poopeek.com

Poopeek.com je webová aplikace, kterou můžete používat jak na svém PC, notebooku, tabletu či mobilním telefonu. Máte jej zkrátka kdykoliv po ruce. Abyste mohli začít obchodovat, je zapotřebí udělat pár kroků, bez kterých se neobejdete.

  • Registrujete se
  • Vytvoříte profil interpreta nebo organizátora
  • Obchodujete

V Poopeek.com mohou obchodovat osoby starší 15 let. Je-li Vám méně, než 15 let, je nutné zastoupení osobou starší 15 let. Vzhledem k použití osobních údajů jako podkladů pro smluvní závazek je nutné uvádět platná a pravdivá data. Více nalzenete v Obchodních podmínkách.

Související příspěvky na blogu

Často kladené otázky

  • Můžu jako pořadatel pronajmout svůj prostor kapelám prostřednictvím Poopeek.com?

    Můžu jako pořadatel pronajmout svůj prostor kapelám prostřednictvím Poopeek.com?
  • Co všechno dokážu se základním bezplatným účtem?

    Free účet nabízí možnost uživateli provést kompletní transakci. Lze se tedy s interpretem přímo spojit, vystavovat nabídky, neomezeně vyjednávat a nakonec uzavřít dohodu. Tato dohoda obsahuje všechny základní dokumenty včetně návrhu smlouvy mezi oběma stranami.
  • Kde najdu blog a jak se v něm zorientuji?

    Blog aplikace Poopeek.com je k dispozici na blog.poopeek.com. Jeho příspěvky jsou rozděleny do kategorií v pravém sloupci. Tyto kategorie pak sdružují příspěvky dle typu. Hledáte-li informace o funkcích, najdete je v kategorii "Aplikace"

Máte jinou otázku nebo problém?

Prozkoumejte podporu