Poopeek

Jak uzavřít první dohodu

Smyslem Poopeeku je umožnit uživatelům tvořit dohody, kterým nebudou muset věnovat čas a přesto si budou jisti, že jsou sestaveny správě. Uzavřít Vaši první dohodu není vůbec složité. Pokud jste se s protějškem prostřednictvím chytrého vyjednávání oboustranně shodli na podmínkách, stačí, abyobě strany stisknutím tlačítka přijaly podmínky. Ta vzniká dohoda.

  • vyjednejte podmínky v chytrém vyjednávání
  • přijměte podmínky
  • vyčkejte přijetí podmínek od protějška
  • vaši Dohodu naleznete v kategorii MY BUSINESS v sekci "Mé dohody"

Jak vyjednávat a co všechno obsahuje smlouva si můžete přečíst podrobně v našich blogových příspěvcích, které jsou zde přiložené. Neváhejte zabrouzdat i do FAQ (často kladené dotazy)

Související příspěvky na blogu

Často kladené otázky

  • Ve výčtu podmínek některé, které běžně využíváme, chybí. Jak je můžu přidat?

    V této fázi vývoje Poopeeku jsme zapracovali podmínky běžné a jsme si vědomi jejich možných nedostatků. Na inovacích stále pracujeme a Vaše připomínky k chybějícím podmínkám nám pomáhají v jejich aktualizaci a vylepšování.
  • Moje vyjednávání s pořadatelem/kapelou najednou zmizelo nebo bylo ukončeno

    Zmizení (resp. přesunutí vyjednávání do archivu) může být zapříčiněno ukončením vyjednávání ze strany pořadatele. Je také možné, že se vystavovatel nabídky domluvil s někým jiným, čímž se všechny ostatní neuzavřené kontrakty automaticky ukončí.
  • Přijal jsem podmínky a byl mi odečten kredit z peněženky

    V případě, že přijmete podmínky vyjednávání jako první, Poopeek blokuje kredit ve výši provize. V případě, že si pořadatel vybere jiného interpreta, či s Vámi ukončí vyjednávání, kredit je do peněženky v plné výši vrácen. Provize je placena pouze z uskutečněných transakcí.
  • Chci odsouhlasit podmínky vyjednávání, ale systém mi nedovolí kliknout na „Souhlasím s podmínkami“.

    Jedním z důvodů můžou být chybějící informace ve Vašem profilu, jako například fakturační adresa, kontaktní údaje nebo jiné podrobnosti nutné k uvedení v návrhu smlouvy. Druhým důvodem může být nedostatečný kredit ve Vaší peněžence, který lze jednoduše dobít několika kliknutími prostřednictvím platební brány nebo převodu prostředků přes Váš bankovní účet.
  • Je návrh smlouvy právně a legislativně v pořádku?

    Obsah smlouvy byl vytvořen renomovanou právní kanceláří v souladu se zákony a legislativními předpisy České republiky. Více informací naleznete ve Všeobecných Smluvních Podmínkách firmy Poopeek s.r.o.
  • Když začnu vyjednávat o kontraktu, je pro mě dohoda závazná?

    Systém Poopeeku generuje návrh smlouvy mezi dvěma obchodujícími. Tento návrh je právně validní dokument, který dává oběma stranám možnost zajistit se proti porušení smluvených podmínek. Dohoda je tedy právně závazná pro obchodující po jejím podpisu.

Máte jinou otázku nebo problém?

Prozkoumejte podporu