Poopeek

Proč používat Poopeek.com

Poopeek přináší organizátorům i interpretům otevřené tržiště, kde mohou objevovat nové příležitosti, přijímat nové výzvy, smlouvat podmínky a udržovat tak svoje kalendáře, dohody a smlouvy přehlednější.

  • Můžete si vybrat ze stovek interpretů na jednom místě
  • Uspořádat vlastní výběrové řízení na interpreta pro vaši akci
  • Oslovit vybraného interpreta individuálně se svými vlastními podmínkami
  • Investujte čas do toho, co Vás baví. O zbytek se postará Poopeek.com

Hodiny a dny emailování, prohledávání emailových vláken, sestavování smluv, příprava propagačních materiálů, zajišťování technických riderů a stageplanů... s tím vším je konec. Už nemusíte. Prostě se registrujte a vystavte svoji nabídku. Interpreti se Vám sami nabídnou bez dlouhých bezduchých emailů s jasnou a věcnou protinabídkou. A že chcete oslovit jen jednoho vybraného? Není nic snazšího, než mu poslat Vaši vlastní nabídku.

Související příspěvky na blogu

Často kladené otázky

  • Co všechno dokážu se základním bezplatným účtem?

    Free účet nabízí možnost uživateli provést kompletní transakci. Lze se tedy s interpretem přímo spojit, vystavovat nabídky, neomezeně vyjednávat a nakonec uzavřít dohodu. Tato dohoda obsahuje všechny základní dokumenty včetně návrhu smlouvy mezi oběma stranami.
  • Jak mi Poopeek šetří čas?

    V aplikaci se věnujete jen zábavným činnostem, jako je hledání interpreta a smlouvání podmínek. Nemusíte však nic spát ani si svá rozhodnutí "obhajovat". Prostě jen naklikáte podmínky a odešlete je protistraně. Jakmile protějšek s Vaší nabídkou souhlasí, Poopeek se postará o sestavení smlouvy a zajistí výměnu náležitostí mezi obchodujícími stranami. Odpadá tak vymáhání playlistů, stageplanů, opravy smluvních údajů a prakticky veškerá komunikace s těmito činnostmi spojená.
  • Můžu jako pořadatel pronajmout svůj prostor kapelám prostřednictvím Poopeek.com?

    Můžu jako pořadatel pronajmout svůj prostor kapelám prostřednictvím Poopeek.com?
  • Kde najdu blog a jak se v něm zorientuji?

    Blog aplikace Poopeek.com je k dispozici na blog.poopeek.com. Jeho příspěvky jsou rozděleny do kategorií v pravém sloupci. Tyto kategorie pak sdružují příspěvky dle typu. Hledáte-li informace o funkcích, najdete je v kategorii "Aplikace"

Máte jinou otázku nebo problém?

Prozkoumejte podporu