Poopeek

Jak vystavit první nabídku

Základním stavebním kamenem Poopeeku je nabídka, kterou vystavujete. Kolem ní se všechno točí a není nic snazšího, než si ji zkrátka vytvořit. Pokud vystavujete svoji první, držte se následujících kroků, popřípadě omrkněte blog.

  • Zvolte kategorii "Moje nabídky" v Marketplace
  • Použijte volbu "+ Přidat novou nabídku"
  • Vyplňte údaje a výchozí podmínky pro vyjednávání
  • Stanovte časové rozmezí platnosti a Vytvořte nabídku

Doporučujeme na každý časový slot vaší akce vytvořit vlastní nabídku. Lépe se pak zorientujete v protinabídkách interpretů. Pro lepší orientaci můžete využít i srovnávač nabídek.

Související příspěvky na blogu

Často kladené otázky

  • Můžu jako pořadatel pronajmout svůj prostor kapelám prostřednictvím Poopeek.com?

    Můžu jako pořadatel pronajmout svůj prostor kapelám prostřednictvím Poopeek.com?
  • Ve výčtu podmínek některé, které běžně využíváme, chybí. Jak je můžu přidat?

    V této fázi vývoje Poopeeku jsme zapracovali podmínky běžné a jsme si vědomi jejich možných nedostatků. Na inovacích stále pracujeme a Vaše připomínky k chybějícím podmínkám nám pomáhají v jejich aktualizaci a vylepšování.
  • Můžu si zabookovat interpreta i bez registrace?

    Pro zachování morální odpovědnosti zúčastněných stran Poopeek.com vyžaduje registraci a prokázání totožnosti obchodujících. Bez registrace tedy nelze otevřít vyjednávání ani bookovat nabídky v rámci Tržiště.
  • Uvidí moje podmínky v nabídce i uživatelé, kteří nejsou registrovaní?

    Údaje, které jsou obsahem nabídky, jsou určeny výhradně registrovaným uživatelům Poopeek.com a nejsou tedy dostupné v rámci hypertextového vyhledávání. Uživatelé mimo Poopeek.com jsou schopni nalézt Vaši nabídku i bez registrace, ovšem bez konkrétních podmínek. Chápeme, že zveřejněné údaje mohou být pro některé uživatele citlivé, proto nejsou poskytovány uživatelům, kteří neprokážou svoji totožnost v rámci registrace v Poopeek.com

Máte jinou otázku nebo problém?

Prozkoumejte podporu