Poopeek

Co můžu dělat v Poopeeku během pandemie?

Žádný koncert, žádný stream, nuda v Brně. Co vlastně můžete dělat v Poopeeku, když zrovna válčíme s viry či přírodními katastrofami?

VYLEPŠENÍ PROFILŮ Vylepšení profilu je zcela základní a logický krok. Profil je základem úspěchu - v případě, že jej naplníte kvalitním obsahem. Do profilu kapely i pořadatele můžete vkládat videoklipy či live videa (doporučujeme live, protože má pro pořadatele i intreprety vyšší vypovídající hodnotu). Všechna naše doporučení najdete v přiložených příspěvcích z Blogu.

**AKTUALIZACE DOKUMENTŮ ** Jako přípravu pro návrat na prkna znamenající svět je velmi dobrou investicí aktualizovat Stageplan, Inputlist a Playlist. Tyto dokumenty jsou pro pořadatele/zvukaře a následně pro pohodlí kapely zcela zásadními. Kvalitní stageplan a inputlist vaší kapele usnadní mnohé a playlist naopak ochrání pořadatele před nepříjemnými dotazy ze strany OSA, či dokonce pokutou.

**HODNOCENÍ ** Pokud za sebou máte proběhlé koncerty a přáli byste si mít kvalitní hodnocení kapely pro ostatní pořadatele, můžete postupovat následovně:

  • napište nám email na info@poopeek.com seznam vašich proběhlých koncertů
  • ke koncertům přidejte emailový kontakt na pořadatele Co se stane? Pořadateli pošleme po ověření akce jednoduchý formulář, ve kterém vaši kapelu ohodnotí a jeho hlasování se promítne do stavu hodnocení kapely ve vašem profilu. Více se můžete dočíst v přiloženém blogu.

**BOOKNI NÁS PŘES POOPEEK ** Tlačítko pro rychlý booking je malá, jednoduchá funkce, kterou si můžete na svém webu, profilu Banzdone či dalších platformách vytvořit efektní tlačítko pro rychlý booking pořadatelem. Návod, jak na to, jsme pro vás připravili v přiloženém blogovém příspěvku.

Související příspěvky na blogu

Máte jinou otázku nebo problém?

Prozkoumejte podporu