Poopeek

Srovnávač vyjednávání

Srovnávač vyjednávání je funkce pro pokročilejší pořadatele s účtem Poopeek Plus. V případě, že máte tento typ účtu aktivován, naleznete srovnávač vždy přímo ve Vaší nabídce ( Moje nabídka -> Vystavená nabídka ).

Ve srovnávači můžete vaše probíhající vyjednávání jako pořadatel porovnávat podle 3 kritérií

  • Relevance - plnění vašich preferencí, které poptáváte v rámci nabídky na tržišti
  • Hodnocení - dle hodnocení, které interpretům udělili jiní uživatelé
  • Cena - dle součtu honoráře a cestovních nákladů

Související příspěvky na blogu

Často kladené otázky

  • Nemůžu najít srovnávač nabídek. Kde je?

    Srovnávač nabídek patří mezi nadstandardní služby Poopeeku a je k dispozici uživatelům, kteří využívají PLUS účet. Funkce je automaticky aplikována v každé aktivní nabídce, kterou má pořadatel vystavenou v sekci "Moje nabídky".
  • Když začnu vyjednávat o kontraktu, je pro mě dohoda závazná?

    Systém Poopeeku generuje návrh smlouvy mezi dvěma obchodujícími. Tento návrh je právně validní dokument, který dává oběma stranám možnost zajistit se proti porušení smluvených podmínek. Dohoda je tedy právně závazná pro obchodující po jejím podpisu.
  • Chci odsouhlasit podmínky vyjednávání, ale systém mi nedovolí kliknout na „Souhlasím s podmínkami“.

    Jedním z důvodů můžou být chybějící informace ve Vašem profilu, jako například fakturační adresa, kontaktní údaje nebo jiné podrobnosti nutné k uvedení v návrhu smlouvy. Druhým důvodem může být nedostatečný kredit ve Vaší peněžence, který lze jednoduše dobít několika kliknutími prostřednictvím platební brány nebo převodu prostředků přes Váš bankovní účet.
  • V našem profilu chybí hodnocení kapely

    Pokud ve Vašem profilu interpreta chybí hodnocení, znamentá to, že jste dosud obdrželi méně než 3. Chcete-li získat více hodnocení, odešlete nám kontakt na pořadatele, pro kterého jste v minulosti vystoupili. Po prověření exitence pořadatele mu bude zaslán unikátní jendorázový hodnotící formulář. Jamile jej vyplní, budou jím zvolená kriteria zaznamenána do Vašeho profilu. Po překonání hranice 3 hodnocení pak bude automaticky aktivováno ve Vašem profilu pro všechny uživatele s účtem Poopeek Plus a pro Vás.

Máte jinou otázku nebo problém?

Prozkoumejte podporu