Poopeek

Co je vyjednávání

Vyjednávání v Poopeeku je jednoduchý mechanismus konverzace mezi organizátorem a interpretem v podobě běžného chatu (konverzace). V tomto chatu však nejsou komunikačním nástrojem slova, nýbrž hodnoty podmínek. Tímto mechanismem se tak obě strany vyhýbají jakémukoliv komunikačnímu šumu či nejasnostem při licitování podmínek. V každý moment vyjednávání obě strany přesně vědí, na čem jsou. Jednotlivé hodnoty se po uzavření dohody promítnou do návrhu smlouvy.

Vyjednávání obsahuje:

  • Přijmout podmínky - jste li spokojeni s nabízenými podmínkami, můžete je přijmout a tím ze svojí strany potvrzujete zájem. Potvrdí-li zájem i protějšek ve vyjednávání, vzniká dohoda
  • Upravit podmínky - chcete-li licitovat o některé nebo více podmínkách, zvolte volbu Upravit podmínky, uveďte adekvátn hodnoty a potvrďte tlačítkem "Odeslat nové podmínky"
  • Ukončit vyjednávání - stiskem ukončíte vyjednávání a nelze v tomto konkrétním chatu již znovu jednat. Licitace mezi oběma stranami může být poté uskutečněna v jakémkoli dalším vyjednávání.

Ukončí-li pořadatel vyjednávání dohodou s jednou z vyjednávajících kapel, automaticky odchází všem ostatním vyjednávajícím ukončení jednání v této nabídce.

Související příspěvky na blogu

Často kladené otázky

  • Moje vyjednávání s pořadatelem/kapelou najednou zmizelo nebo bylo ukončeno

    Zmizení (resp. přesunutí vyjednávání do archivu) může být zapříčiněno ukončením vyjednávání ze strany pořadatele. Je také možné, že se vystavovatel nabídky domluvil s někým jiným, čímž se všechny ostatní neuzavřené kontrakty automaticky ukončí.
  • Chci odsouhlasit podmínky vyjednávání, ale systém mi nedovolí kliknout na „Souhlasím s podmínkami“.

    Jedním z důvodů můžou být chybějící informace ve Vašem profilu, jako například fakturační adresa, kontaktní údaje nebo jiné podrobnosti nutné k uvedení v návrhu smlouvy. Druhým důvodem může být nedostatečný kredit ve Vaší peněžence, který lze jednoduše dobít několika kliknutími prostřednictvím platební brány nebo převodu prostředků přes Váš bankovní účet.
  • Ve výčtu podmínek některé, které běžně využíváme, chybí. Jak je můžu přidat?

    V této fázi vývoje Poopeeku jsme zapracovali podmínky běžné a jsme si vědomi jejich možných nedostatků. Na inovacích stále pracujeme a Vaše připomínky k chybějícím podmínkám nám pomáhají v jejich aktualizaci a vylepšování.
  • Přijal jsem podmínky a byl mi odečten kredit z peněženky

    V případě, že přijmete podmínky vyjednávání jako první, Poopeek blokuje kredit ve výši provize. V případě, že si pořadatel vybere jiného interpreta, či s Vámi ukončí vyjednávání, kredit je do peněženky v plné výši vrácen. Provize je placena pouze z uskutečněných transakcí.
  • Jak si můžu dobít kredit do své peněženky?

    Dobití kreditu lze provést přímo ve Vaší virtuální peněžence v účtu Poopeeku. Jednoduše si zvolíte, kolik kreditu chcete dobít a automat Vás vyzve k úhradě částky přepočtené na Kč či €. Tato transakce může být provedena platbou převodem na účet nebo online platbou platební bránou. Kompletní sazebník najdete na stránkách Poopeek.com
  • Uvidí moje podmínky v nabídce i uživatelé, kteří nejsou registrovaní?

    Údaje, které jsou obsahem nabídky, jsou určeny výhradně registrovaným uživatelům Poopeek.com a nejsou tedy dostupné v rámci hypertextového vyhledávání. Uživatelé mimo Poopeek.com jsou schopni nalézt Vaši nabídku i bez registrace, ovšem bez konkrétních podmínek. Chápeme, že zveřejněné údaje mohou být pro některé uživatele citlivé, proto nejsou poskytovány uživatelům, kteří neprokážou svoji totožnost v rámci registrace v Poopeek.com
  • Jak si mohu na svých stránkách vytvořit tlačítko pro rychlý bookig?

    K vytvoření tlačítka použijete jeden z widgetů na nástěnce aplikace. Jak na to popisujeme v jednom z našich blogových příspěvků "Vytvoř si tlačítko Bookni nás přes Poopeek" (link: https://blog.poopeek.com/2019/11/25/vytvor-si-tlacitko-bookni-nas-pres-poopeek/)

Máte jinou otázku nebo problém?

Prozkoumejte podporu