Poopeek

Katalog interpretů

Na Tržišti, neboli Marketplace, naleznete kategorii Kapely, která představuje katalog interpretů, kteří jsou v Poopeeku registrováni a využívají jeho služeb. V katalogu můžete prozkoumávat profily interpretů, řadit je podle nově přidaných či abecedně, nebo si vhodně nastavit filtry podle vlastních preferencí.

  • filtorvání podle žánrů a jejich kategorií
  • filtrování podle typu kapely
  • řazení od nejnověji registrovaných nebo abecedně

Související příspěvky na blogu

Často kladené otázky

  • Kapelu už někdo zaregistroval a chci převzít starý účet

    Převzetí původního účtu provádíme na základě ověření telefonicky, či emailem. Napište nám prostřednictvím messengeru nebo kontaktního formuláře na webu. Vaši žádost vyřídíme do 3 pracovních dní.
  • Můžu jako pořadatel pronajmout svůj prostor kapelám prostřednictvím Poopeek.com?

    Můžu jako pořadatel pronajmout svůj prostor kapelám prostřednictvím Poopeek.com?
  • Můžu si zabookovat interpreta i bez registrace?

    Pro zachování morální odpovědnosti zúčastněných stran Poopeek.com vyžaduje registraci a prokázání totožnosti obchodujících. Bez registrace tedy nelze otevřít vyjednávání ani bookovat nabídky v rámci Tržiště.
  • Jak si mohu na svých stránkách vytvořit tlačítko pro rychlý bookig?

    K vytvoření tlačítka použijete jeden z widgetů na nástěnce aplikace. Jak na to popisujeme v jednom z našich blogových příspěvků "Vytvoř si tlačítko Bookni nás přes Poopeek" (link: https://blog.poopeek.com/2019/11/25/vytvor-si-tlacitko-bookni-nas-pres-poopeek/)
  • V našem profilu chybí hodnocení kapely

    Pokud ve Vašem profilu interpreta chybí hodnocení, znamentá to, že jste dosud obdrželi méně než 3. Chcete-li získat více hodnocení, odešlete nám kontakt na pořadatele, pro kterého jste v minulosti vystoupili. Po prověření exitence pořadatele mu bude zaslán unikátní jendorázový hodnotící formulář. Jamile jej vyplní, budou jím zvolená kriteria zaznamenána do Vašeho profilu. Po překonání hranice 3 hodnocení pak bude automaticky aktivováno ve Vašem profilu pro všechny uživatele s účtem Poopeek Plus a pro Vás.

Máte jinou otázku nebo problém?

Prozkoumejte podporu