Poopeek

Co je tržiště

Tržiště, neboli Marketplace, je virtuální prostor, v němž naleznete nabíkdy pořadatelů. Na tržišti se můžete svobodně pohybovat, reagovat na nabídky a vyjednávat o podmínkách s kterýmkoliv organizátorem. Tyto nabídky zde můžete řadit podle různých preferencí a filtrů. V kategorii Marketplace můžete též prozkoumávat databáze interpretů a organizátorů, kteří služeb Poopeek.com využívají.

  • Nabídky - přehled nabídek pořadatelů
  • Kapely - přehled registrovaných interpretů
  • Pořadatelé - přehled registrovaných pořadatelů

Související příspěvky na blogu

Často kladené otázky

  • Jak mi Poopeek šetří čas?

    V aplikaci se věnujete jen zábavným činnostem, jako je hledání interpreta a smlouvání podmínek. Nemusíte však nic spát ani si svá rozhodnutí "obhajovat". Prostě jen naklikáte podmínky a odešlete je protistraně. Jakmile protějšek s Vaší nabídkou souhlasí, Poopeek se postará o sestavení smlouvy a zajistí výměnu náležitostí mezi obchodujícími stranami. Odpadá tak vymáhání playlistů, stageplanů, opravy smluvních údajů a prakticky veškerá komunikace s těmito činnostmi spojená.
  • Můžu si zabookovat interpreta i bez registrace?

    Pro zachování morální odpovědnosti zúčastněných stran Poopeek.com vyžaduje registraci a prokázání totožnosti obchodujících. Bez registrace tedy nelze otevřít vyjednávání ani bookovat nabídky v rámci Tržiště.
  • Nemůžu najít srovnávač nabídek. Kde je?

    Srovnávač nabídek patří mezi nadstandardní služby Poopeeku a je k dispozici uživatelům, kteří využívají PLUS účet. Funkce je automaticky aplikována v každé aktivní nabídce, kterou má pořadatel vystavenou v sekci "Moje nabídky".

Máte jinou otázku nebo problém?

Prozkoumejte podporu