Poopeek

Typy účtů

Typ účtu si můžete zvolit dle libosti. Poopeek aktuálně nabízí všem registrovaným standardní účet nazvaný prostě "Poopeek", který vám umožní prakticky vše, co potřebujete k uzavření dohody. Pro aktivnější uživatele je tu speciální účet "Poopeek plus" s paletou speciálních funkcí. Tento účet je vyhrazen pro pořadatele a je zpoplatněn měsíčním paušálem bez úvazku.

  • Při vytvoření profilu získáváte automaticky účet Poopeek Plus na 1 měsíc zdarma
  • Po expiraci účtu Plus můžete jeho platnost jednoduše prodloužit, nebo nechat účet automaticky převést na standardní účet zdarma.
  • Plus účet si můžete zaplatit na 1 měsíc, 6 měsíců nebo 1 rok.

Při uzavření smlouvy na 1 rok řešíme dohody i ceny s klienty individuálně. Neváhejte nás proto kontaktovat a my Vám přirpavíme nabídku na míru Vašim potřebám.

Související příspěvky na blogu

Často kladené otázky

  • Co všechno dokážu se základním bezplatným účtem?

    Free účet nabízí možnost uživateli provést kompletní transakci. Lze se tedy s interpretem přímo spojit, vystavovat nabídky, neomezeně vyjednávat a nakonec uzavřít dohodu. Tato dohoda obsahuje všechny základní dokumenty včetně návrhu smlouvy mezi oběma stranami.
  • Jak zjistím, kolik mě bude stát provize?

    Cena jednoho kreditu je 0,35Kč. Koupíte-li si tedy 1000 kreditů, budou vás stát 350Kč. Přepočet je ukázán vždy před dobitím kreditu do Vaší peněženky.
  • Jaké funkce najdu v účtu Poopeek Plus

    Nadstandardní účet Poopeek Plus obsahuje všechny funkce, které tvůrci dostud vyvinuli a zpřístupnili k používání. Jedná se o tuto paletu funkcí: - Vytvoření profilu - Veřejná nabídka - Soukromá nabídka - Chytré vyjednávání - Vygenerování smlouvy - Doordeal - Srovnávač vyjednávání - Relevance interpretů - Hodnocení interpretů - Úvodní školení formou webináře Porovnání s účtem Poopeek Plus či dalšími typy účtů najdete v ceníku na titulní straně [www.poopeek.com](http://www.poopeek.com/).
  • Jaké funkce obsahuje účet Poopeek

    Základní bezplatný účet v Poopeek obsahuje všechny základní funkce, které potřebujete k uzavření dohody mezi Vámi a protistranou (tedy mezi interpretem a organizátorem). Jedná se o tyto základní funkce: - Vytvoření profilu - Veřejná nabídka - Soukromá nabídka - Chytré vyjednávání - Vygenerování smlouvy - Doordeal Porovnání s účtem Poopeek Plus či dalšími typy účtů najdete v ceníku na titulní straně www.poopeek.com.

Máte jinou otázku nebo problém?

Prozkoumejte podporu