Poopeek

Dobití kreditu

Dobití kreditu v aplikaci Poopeek.com provedete prostřednictvím funkce Peněženka, kterou nalzente v pravém horním rohu v aktivním profilu, v němž jste zalogován/a. Funkce umožňuje dobití kreditu prostřednictívm bankovního převodu, nebo skrze platební bránu Vaší platební/kreditní kartou.

  • Dobití kreditu kartou
  • Dobití kreditu převodem
  • Dobití kreditu kupónem

Dobití kreditu pomocí SMS nelze v aplikaci využít. Dobití kreditu ze zahraniční lze prostřednictvím IBAN při platbě převodem, případně kartou skrze platební bránu. Dobít kredit můžete buď v českých korunách či eurem.

Související příspěvky na blogu

Často kladené otázky

  • Jak si můžu dobít kredit do své peněženky?

    Dobití kreditu lze provést přímo ve Vaší virtuální peněžence v účtu Poopeeku. Jednoduše si zvolíte, kolik kreditu chcete dobít a automat Vás vyzve k úhradě částky přepočtené na Kč či €. Tato transakce může být provedena platbou převodem na účet nebo online platbou platební bránou. Kompletní sazebník najdete na stránkách Poopeek.com
  • Dobil jsem si kredit převodem, ale stále nebyl připsán do peněženky

    Ujistěte se, že jste odeslal/a platbu pod správným variabilním symbolem. Pokud ano, neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím kontaktního formuláře „Fakturace a platby“. Situaci prověříme a vyřešíme.

Máte jinou otázku nebo problém?

Prozkoumejte podporu