Poopeek

Co je dohoda

Dohoda (neboli "deal") je stav vyjednávání mezi organizátorem (pořadatelem) a interpretem (kapelou), kdy obě strany kliknutím na tlačítko "Souhlasím s podmínkami" potvrdily zájem uzavřít dohodu. O této chvíle je transakce pro obě strany závazná a vzniká mezi nimi obchodní vztah. Tento vztah je shrnutý autmaticky vygenerovanou smlouvou, již od této chvíle najdou obě zúčastněné strany v sekci "Moje dohody".

Co vše dohoda (deal) obsahuje?

  • automaticky vygenerovanou smlouvu s dojednanými podmínkami
  • pořadateli poskytuje všechny údaje o kapele (kontakt, stageplan, playlist, grafika...)
  • interpretovi poskytuje shrnutí podmínek, kontakt, grafické podklady a náhled na podium (v případě, že je pořadatelem v systému uvedeno)

Svou dohodu naleznete ve svých dohodách do chvíle, než se rozhodnete ji smazat. Máte tak vždy všechny informace na jendom místě a po ruce.

Související příspěvky na blogu

Často kladené otázky

  • Nechodí mi notifikace emailem. Co s tím?

    Nejste-li pravidelně upozorňováni na aktivity, které se dějí okolo Vašich nabídek v Poopeeku, je nutné, abyste přověřili stav nastavení svých emailových preferencí. Své nastavení naleznete v menu Nastavení v pravém horním rohu obrazovky. Jsou-li Vaše preference nastaveny správně, doporučujeme provést kontrolu složky "spam" Vaší emailové schránky. V případě gmailových účtů upozornění často spadají do kategorie "promoakce".
  • Jak můžu zrušit/nastavit emailové notifikace

    Své notifikace můžete aktivovat či deaktivovat v menu Nastavení v pravém horním rohu obrzaovky. Po zadání voleb nezapomeňte své preference uložit.
  • Jak zjistím, kolik mě bude stát provize?

    Cena jednoho kreditu je 0,35Kč. Koupíte-li si tedy 1000 kreditů, budou vás stát 350Kč. Přepočet je ukázán vždy před dobitím kreditu do Vaší peněženky.
  • Je návrh smlouvy právně a legislativně v pořádku?

    Obsah smlouvy byl vytvořen renomovanou právní kanceláří v souladu se zákony a legislativními předpisy České republiky. Více informací naleznete ve Všeobecných Smluvních Podmínkách firmy Poopeek s.r.o.
  • Když začnu vyjednávat o kontraktu, je pro mě dohoda závazná?

    Systém Poopeeku generuje návrh smlouvy mezi dvěma obchodujícími. Tento návrh je právně validní dokument, který dává oběma stranám možnost zajistit se proti porušení smluvených podmínek. Dohoda je tedy právně závazná pro obchodující po jejím podpisu.
  • Nemůžu najít srovnávač nabídek. Kde je?

    Srovnávač nabídek patří mezi nadstandardní služby Poopeeku a je k dispozici uživatelům, kteří využívají PLUS účet. Funkce je automaticky aplikována v každé aktivní nabídce, kterou má pořadatel vystavenou v sekci "Moje nabídky".
  • Uvidí moje podmínky v nabídce i uživatelé, kteří nejsou registrovaní?

    Údaje, které jsou obsahem nabídky, jsou určeny výhradně registrovaným uživatelům Poopeek.com a nejsou tedy dostupné v rámci hypertextového vyhledávání. Uživatelé mimo Poopeek.com jsou schopni nalézt Vaši nabídku i bez registrace, ovšem bez konkrétních podmínek. Chápeme, že zveřejněné údaje mohou být pro některé uživatele citlivé, proto nejsou poskytovány uživatelům, kteří neprokážou svoji totožnost v rámci registrace v Poopeek.com
  • Přijal jsem podmínky a byl mi odečten kredit z peněženky

    V případě, že přijmete podmínky vyjednávání jako první, Poopeek blokuje kredit ve výši provize. V případě, že si pořadatel vybere jiného interpreta, či s Vámi ukončí vyjednávání, kredit je do peněženky v plné výši vrácen. Provize je placena pouze z uskutečněných transakcí.
  • Jak si můžu dobít kredit do své peněženky?

    Dobití kreditu lze provést přímo ve Vaší virtuální peněžence v účtu Poopeeku. Jednoduše si zvolíte, kolik kreditu chcete dobít a automat Vás vyzve k úhradě částky přepočtené na Kč či €. Tato transakce může být provedena platbou převodem na účet nebo online platbou platební bránou. Kompletní sazebník najdete na stránkách Poopeek.com

Máte jinou otázku nebo problém?

Prozkoumejte podporu